Gleder og gruer meg

Gleder og gruer meg

Jeg både gleder og gruer meg til det skal skje om noen dager. Jeg skal en tur til Norge igjen og treffe familie og venner. Samt at jeg har fått forespørsel om å hjelpe noen gamle kollegaer med litt jobb i sommer. Det skal bli spennende å se om kroppen fungerer. Tenk om det skulle gå bra og jeg kan begynne å jobbe litt mer igjen? Jeg har nemlig veldig lyst til å jobbe, men utover høsten og vinteren streiker muskulaturen min og protesterer i vilden sky med smerter.

Lang flytur

Det som er det mest kjedelige med å reise til Norge igjen er den lange flyturen. Det er ikke bare gøy alltid når man er litt større enn normalen. Jeg er en stor mann og krever min plass. Men det går som regel bra.

Norwegian er booket og flytiden hjem er på 11 timer og 45 minutter. Avgang fra Suvarnabhumi flyplass i Bangkok på morgen og lander på Gardermoen i Norge samme ettermiddag like før klokken 16.00. Deretter gjennom sikkerhetskontroll og toll og hente ut bagasje og slikt før det er nye cirka 2 timers kjøring til jeg er hjemme. Alt i alt tar dette rundt 20 timer fra jeg går ut døren her jeg sitter når og til jeg går inn døren hos min far i Norge.

Gleder meg mer enn normalt

Men det er flere ting jeg gleder meg til denne gangen enn normalt ved en slik tur til Norge. Dette med å ha blitt spurt om å jobbe litt igjen ser jeg på som en ære. Jeg har jo tross alt ikke jobbet aktivt på ganske mange år. Og at de da skulle tenke på å ringe meg for å spørre om dette ble jeg ganske stolt av.

Og det er over 1 år siden jeg sist var innenfor grensene i Norge, så skal bli meget bra å komme hjem og hilse på pappa og mine søstre. Lage litt god mat og nyte det som vi alltid har vært glade i når jeg er i Norge. Jeg er glad i å lage mat, og pappa trives veldig bra med å bli servert.

Så jeg blir i Norge maksimalt 60 dager. Jeg har ikke booket noen retur reise til Thailand igjen enda. Men for ikke å få noen problemer med skatt og slike ting så reiser jeg i god tid før de dagene er omme. Mitt års visum her i Thailand går også ut i August, slik at jeg må lage de nye dokumentene det krever og fornye dette innen det går ut.

Været

Nå har det jo vært veldig bra vær i Norge de siste ukene. Vinteren forsvant liksom omtrent over natten og så satte varmen inn for fullt. Jeg håper bare at det ikke blir veldig kaldt mens jeg er i Norge. Muskulaturen min begynner fort å protestere dersom jeg belaster dem litt med statisk arbeid og det i tillegg er kaldt eller også bare det blir for kjølig

La oss håpe og tro at det blir en meget lang og god varm sommer i Norge i år.

© 2021 N-M-A