Om Oss

Vi er ikke kjente kunstnere og vi har ikke ambisjoner om å bli det heller. Vi ønsker å feire kunsten, på godt og vondt og oppmuntre til kreativitet. Livet i dag er for firkantet, vi vil gjerne se flere former få plass.

Vår kreativitet kommer til utløp i hjemmet, gjennom DIY produkter og maling. Vi håper i fremtiden å kunne dele noen av våre prosjekter med andre på youtube og kanskje inspirer andre til å prøve seg frem.

Den andre tingen vi er svært opptatt av er at man trenger litt kunnskap for å ikke mistet motet helt når man begynner å utfolde seg med pensler, maling, DIY prosjekter og annet. For selv om du har et helt klart bilde av hva du ønsker å gjøre i hodet ditt, så er det ikke alltid like lett å sette det ut i livet.
Det blir mye prøv og feil og det er en del av prosessen. Så vi ønsker å tipse andre om hvor de kan finne oppskrifter og finne inspirasjon så man ikke må jobbe alene hele tiden.
Vi håper å bygge opp en lenke side med inspirerende sider og videoer, alt som kan hjelpe deg å nyte din kreativitet uten å vær redd for hva andre mener og tenker om det!

Har du en kommentar? Lyst til å vite mer? Vi tar mer enn gjerne imot innspill på epost:
kreativitet@n-m-a.no